Home
Home    Contacts

Αναζήτηση

Η άποψη σας

Τι πιστευετε οτι φταιει για το επίπεδο του τεννις στην Ελλαδα;
 
Ανακοίνωση ΕΦΟΑ: Νέα Δελτία Αθλητών

Προκειμένου η ΕΦΟΑ να ολοκληρώσει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, χρειάζεται τη δημιουργία μιας νέας βάσης δεδομένων. Η βάση είναι απαραίτητη, με τα πλήρη στοιχεία των αθλητών, έτσι ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να είναι δυνατή η επικοινωνία, ηλεκτρονικά, τόσο στην έκδοση δελτίων όσο και στην λειτουργία των πρωταθλημάτων.

Προς τούτο θα εκδοθούν νέα δελτία αθλητών που θα είναι σε μορφή πλαστικής κάρτας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού για το 2014 και τα πρώτα αποτελέσματα αγώνων, θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το νέο μηχανογραφικό σύστημα. Τα δελτία όσων αθλητών θα συνεχίσουν να αγωνίζονται θα ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Κατανοούμε ότι η διαδικασία αυτή θα δημιουργήσει προσωρινή αναστάτωση, αλλά είναι απαραίτητη για τον εκσυγχρονισμό της Ομοσπονδίας.

Καλούνται τα Σωματεία και οι αθλητές να ακολουθήσουν τη νέα διαδικασία έκδοσης (επισυνάπτεται αίτηση και κατάλογος των απαραίτητων δικαιολογητικών) είτε είναι κάτοχοι δελτίων είτε όχι. Είναι προφανές ότι μέχρι να παραλάβουν τα νέα δελτία, θα ισχύουν τα υπάρχοντα. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών είναι η 25η Φεβρουαρίου 2014.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με τις κάρτες ασφάλισης θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Σύντομα, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για τις κάρτες ασφάλισης, όπου ο κάθε αθλητής, οι διοργανωτές και οι επιδιαιτητές των αγώνων θα μπορούν να ελέγχουν την ημερομηνία έκδοσής της. Στην ίδια ανάρτηση θα επισυναφθεί και το ασφαλιστικό συμβόλαιο για το 2014. Έτσι θα είναι για όλους καθαρό πότε λήγει η ισχύς της κάρτας τους, η οποία όπως είναι γνωστό ισχύει για ένα χρόνο.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

 
Άδειες εγκαταστάσεων: Ανακοίνωση ΕΦΟΑ

Παρά την ασφυκτική πίεση την οποία έχει ασκήσει η Ομοσπονδία, με ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Σπύρο Ζαννιά σε όλες τις Ενώσεις, με ανακοινώσεις κατ΄επανάληψη στην ιστοσελίδα μας, με εκτενή αναφορά στη Γ.Σ. της Νάουσας κ.λ.π. και με ακύρωση πρωταθλήματος από καταγγελία στις εγκαταστάσεις της Ραφήνας κλπ, μέχρι σήμερα στην ΕΦΟΑ , έχουν αποστείλει Άδειες Ίδρυσης, Λειτουργίας και τέλεσης αγώνων, από τις οικείες Περιφέρειες, 17 Σωματεία μόνο.

Οι θέσεις των Σωματείων και το μέγεθος των εγκαταστάσεων, με τις απαραίτητες άδειες, δεν καλύπτουν, για την κατάρτιση του αγωνιστικού προγράμματος, τη φιλοσοφία και την πρέπουσα διασπορά των Πρωταθλημάτων σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Κατόπιν των ανωτέρω η Ομοσπονδία είναι αναγκασμένη να ανακοινώσει το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου με έδρες διεξαγωγής μόνο σε όσους έχουν άδειες.

Επισημαίνουμε ότι τα παραπάνω ισχύουν και για τα αγωνιστικά προγράμματα των Ενώσεων, όπου, αγώνες θα γίνονται μόνο όπου υπάρχουν άδειες.

Καλούμε και πάλι, τα Σωματεία μέλη, όπως προβούν άμεσα στην έκδοση των αδειών στις εγκαταστάσεις τους αφού οι προβλεπόμενες από το νόμο (αυστηρότατες) ποινές έχουν ήδη επιβληθεί σε άλλα αθλήματα.

 
Ανακοίνωση ΕΦΟΑ: Δελτίο Ταυτότητας Προπονητή

Σε συνέχεια του Νόμου 2725/1999 και τον τροποποιήσεών του εκδόθηκε Υπουργική Απόφαση, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ την 26/05/2008 (Τεύχος Β, ΦΕΚ 971/26.05.2008). Η απόφαση αφορά στην Άδεια Ασκήσεως του Επαγγέλματος του Προπονητή Αντισφαίρισης. Με βάση αυτή την απόφαση οι προπονητές αντισφαίρισης, όλων των κατηγοριών, υποχρεούνται να εγγραφούν στο Μητρώο Προπονητών Αντισφαίρισης  της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (άρθρο 1) και να εκδώσουν Δελτίο «Ταυτότητας» Προπονητή. Στην ίδια απόφαση περιγράφονται οι υποχρεώσεις των αθλητικών Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. για τους προπονητές που απασχολούν.

Το μητρώο των εγγεγραμμένων μέχρι σήμερα προπονητών Αντισφαίρισης, στην ΓΓΑ, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Οι τυχόν εγεγγραμμένοι και μη εμφανιζόμενοι στο αρχείο, πρέπει να επικοινωνήσουν με τοΤμήμα Σωματείων και Γυμναστηρίων της ΓΓΑ στο τηλ. 2131316437.

Καλούνται όσα Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. δεν έχουν εφαρμόσει την Υπουργική Απόφαση μέχρι σήμερα, να την εφαρμόσουν άμεσα.Καλούνται όσοι προπονητές αντισφαίρισης, πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν κάνει εγγραφή στο Μητρώο Προπονητών Αντισφαίρισης της ΓΓΑ, να το πράξουν άμεσα.

Στην ίδια Υπουργική Απόφαση προβλέπεται η έκδοση «Δελτίου Ταυτότητας Προπονητή» (άρθρο 5). Προκειμένου η ΕΦΟΑ, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΕ, να εκδώσει τα προβλεπόμενα Δελτία, καλεί όλους τους προπονητές να αποστείλουν στην Ομοσπονδία, μέχρι την 25ηΦεβρουαρίου 2014, την επισυναπτόμενη αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.Η ΕΦΟΑ επισημαίνει ότι κανένας προπονητής δε θα μπορεί να προπονεί ή να συνοδεύει αθλητές, εφόσον δεν έχει Δελτίο Ταυτότητας Προπονητή, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 101 από 120

Χορηγοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Design & Development 3nity.gr