Home
Home    Contacts

Αναζήτηση

Η άποψη σας

Τι πιστευετε οτι φταιει για το επίπεδο του τεννις στην Ελλαδα;
 
Ανακοίνωση για τις Σχολές Προπονητών Αθήνας & Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των ποινικών μητρώων από τα ανά την Ελλάδα Πρωτοδικεία για τις Σχολές Προπονητών Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Η Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Α. θα προγραμματίσει άμεσα δύο εκδηλώσεις, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη, για την απονομή των πτυχίων στους επιτυχόντες των Σχολών.

Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε διαχρονικά τους Υφυπουργούς Πολιτισμού και τους Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία και είμαι βέβαιος ότι η διαρκής επιμόρφωση των προπονητών σε όλα τα αθλήματα, συμβάλει στην αναβάθμισή τους και στη συμμετοχή περισσότερων αθλουμένων στην παραγωγική διαδικασία του αθλητισμού. Ευχαριστούμε ακόμη τους εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τους εργαζόμενους της Ε.Φ.Ο.Α., τους διδάξαντες καθηγητές στις δύο Σχολές, τους συμμετέχοντες υποψηφίους προπονητές και την Εφορεία Αγωνιστικού, για το υψηλό επίπεδο των Σχολών.»

 
Ανακοίνωση Ε.Φ.Ο.Α. για την ομαλή διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς, ενόψει «ανωτέρας βίας» και θέλοντας να διευκολυνθούν οι αθλητές/τριες, οι οποίοι συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στον Μαραθώνα, επικοινώνησε με την Εφορεία Αγωνιστικού και συγκεκριμένα, με τους Γιάννη Αθαναηλίδη, Κώστα Κολωνιάρη και Χάρη Παπάζογλου, ζητώντας την σύμφωνη γνώμη τους για την καλύτερη αντιμετώπιση της ομαλής διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.

Πρότεινε δε, την αναβολή των κατηγοριών ΑΚ10, ΑΚ14, ΑΚ16, ΑΚ18, υπό την προϋπόθεση ότι η προτεινόμενη αναβολή δε θα πρέπει να διαταράξει το υπό εξέλιξη Διεθνές Πρωτάθλημα της Κέρκυρας, τις αποστολές των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, οι οποίες αναχωρούν 18 – 19/7, τα Διεθνή Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν στις Πόλεις Κιλκίς, Κουφάλια και Αριδαία καθώς και τα προνόμια των αγωνιζομένων, σε σχέση με την έγκαιρη εγγραφή τους στους ειδικούς πίνακες της Γ.Γ.Α.

Οι πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής του Πρωταθλήματος είναι από 30 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου, εκτός άρσης των συνθηκών «ανωτέρας βίας». Η Εφορεία Αγωνιστικού αποδέχθηκε ομόφωνα την αναβολή των κατηγοριών ΑΚ10, ΑΚ14, ΑΚ16, ΑΚ18, υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Τάκη Παππά και τους Αντιπροέδρους, Χαράλαμπο Καζίλα και Κώστα Παπανικολάου, για την σύμφωνη γνώμη τους στην ανωτέρω πρόταση, όπως διαμορφώθηκε. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων επικοινώνησε με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, Κώστα Γιακουμή, Δημήτρη Καραγιαννίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Διονύση Τσάδαρη και ομόφωνα η Επιτροπή Πρωταθλημάτων συμφώνησε με την πρόταση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς επικοινώνησε και με τους 10  Προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων, Κυριάκο Βαχαρίδη (Α΄), Κώστα Αμουτζόγλου (Β΄), Πέτρο Τσαρκνιά (Γ΄), Παναγιώτη Σέγκη (Ε΄), Λουκά Λουκάτο (ΣΤ΄), Γιάννη Σπυριδάκη (Ζ΄), Βαγγέλη Πετρόχειλο (Η΄), Δήμητρα Χατζή (Θ΄) και Διονύση Κοντονή (ΙΑ΄), οι οποίοι συμφώνησαν με την πρόταση (ο Δημήτρης Παππάς, Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων είναι και Πρόεδρος της Δ΄ Ένωσης).

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς επικοινώνησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ο.Α., Κώστα Μακρή (Α΄ Αντιπρόεδρος), Πάνο Πανόπουλο (Β΄ Αντιπρόεδρος), Τάσο Δημολίτσα (Γ΄ Αντιπρόεδρος), Πέτρο Τσιάρα (Δ΄ Αντιπρόεδρος), Δημήτρη Σταματιάδη (Γενικός Γραμματέας), Νίκο Γρίβα (Αν. Γραμματέας), Παναγιώτη Ντόντο (Ταμίας), Γιώργο Καραμάνη (Αν. Ταμίας), Γιάννη Αθαναηλίδη (Έφορος Αγωνιστικού), Κώστα Κολωνιάρη (Αν. Έφορος Αγωνιστικού-Υπεύθυνος Βόρειου Τομέα), Χάρη Παπάζογλου (Αν. Έφορος Αγωνιστικού-Υπεύθυνος Νότιου Τομέα), Χρήστο Τσιαμπούρη (Έφορος Υλικού και Προμηθειών), Κώστα Ευθυμίου (Αν. Έφορος Υλικού και Προμηθειών), Θανάση Ράσιο (Έφορος Περιβάλλοντος και Αθλητισμού), Δημήτρη Καφφέ (Αν. Έφορος Περιβάλλοντος και Αθλητισμού) και Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο (Μέλος), οι οποίοι συμφώνησαν με την πρόταση.

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εξουσιοδότησαν ομόφωνα τους Σπύρο Ζαννιά, Κώστα Μακρή και Δημήτρη Σταματιάδη να χειριστούν τις συνθήκες «ανωτέρας βίας», για την ομαλή διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση την προσεχή Πέμπτη. Εξυπακούεται ότι το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με τις ίδιες κληρώσεις, που έχουν ανακοινωθεί και σε ημερομηνίες που θα συμφωνηθούν και με το Σωματείο – Μέλος μας, «Α.Ο.Α. Αλέξανδρος Β».

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα Σωματεία-Μέλη, οι 10 Περιφερειακές Ενώσεις, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος Juniors, διευκολύνοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες και τις οικογένειες τους σε συνθήκες, που όπως διαμορφώθηκαν  είναι συνθήκες «ανωτέρας βίας».

 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors – Ταμπλό Προκριματικών

Ανακοινώνονται τα ταμπλό των προκριματικών, όπως προέκυψαν μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφείο της ΕΦΟΑ.

Για να δείτε τα ταμπλό πατήστε στους συνδέσμους του παρακάτω πίνακα:

Ταμπλό Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΛΟ
Α10 – QS Α10 – MS
Κ10 – QS Κ10 – MS


Α12 – QS Α12 – MS
Κ12 – QS Κ12 – MS


Α14 – QS Α14 – MS
Κ14 – QS Κ14 – MS


Α16 – QS Α16 – MS
Κ16 – QS Κ16 – MS



Α18 – MS

Κ18 – MS
 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 89 από 125

Χορηγοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Design & Development 3nity.gr