Home Ανακοινωσεις
Home    Contacts

Αναζήτηση

Ανακοινωσεις
Ανακοίνωση Δ.Σ Ε.Φ.Ο.Α: Το Padel Tennis στα γήπεδα! Σπύρος Ζαννιάς: Πρέπει να ανοίξουν επιτέλους τα γήπεδα Τένις στις Ακαδημίες! Εκτύπωση E-mail

«Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ανακοινώνει ότι, το Άθλημα της Υαλοσφαίρισης-Padel Tennis, μπορεί να βρίσκεται στα ανοικτά γήπεδα νόμιμα.

Συγκεκριμένα η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, την οποία συντονίζει ο ΓΓΑ κ. Γιώργος Μαυρωτάς, συμπεριέλαβε στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και την Υαλοσφαίριση-Padel Tennis.

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ αναφέρει: «Υαλοσφαίριση, σε ανοικτή αθλητική εγκατάσταση (έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους).»

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση Ε.Φ.Ο.Α. 18.12.20 Εκτύπωση E-mail

Το Δ .Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. καλεί, άλλη μια φορά, τα Σωματεία-Μέλη να προχωρήσουν την εγγραφή τους στο Μητρώο Σωματείων της Γ.Γ.Α.

Όσα Σωματεία-Μέλη εγγραφούν ή έχουν ολοκληρώσει τον φάκελο μέχρι την 31.12.2020 και δεν είναι στις καταστάσεις των ανακοινωμένων επιχορηγήσεων, θα μπορούν να διορθώσουν τις πιθανές ελλείψεις μέχρι την 21.01.2021, για να λάβουν στη συνέχεια την επιχορήγηση.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δημιούργησε ομάδα στήριξης των Σωματείων-Μελών, με νομική κάλυψη. Προς τούτο οι υπεύθυνοι, που έχουν οριστεί από τα Σωματεία-Μέλη, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Α., Χρήστο Παπαβασιλείου 26830 24096, Νατάσα Παπαδημητρίου 210 7563170, Λένα Βάρσου 22310 22274 & Σταύρο Νικηφοράκη 2810 223040 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σε περίπτωση καθυστερήσεων πρέπει να ενημερώνονται τα κατά τόπους Μέλη του Δ.Σ., οι Πρόεδροι των Ενώσεων και ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α.

Από το Δ.Σ.

 
Παράταση μετεγγραφών μέχρι 4/12/20 Εκτύπωση E-mail

Η Ε.Φ.Ο.Α. ανακοινώνει ότι:

 • λόγω των επικρατουσών συνθηκών και
 • των δυσκολιών στη λειτουργία των Σωματείων – μελών

η περίοδος των μετεγγραφών παρατείνεται έως την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020.

Για διευκόλυνση και μόνο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν ηλεκτρονικά (μέσω email) από τα Σωματεία τα οποία δέχονται στη δύναμή τους, τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Από την Ε.Φ.Ο.Α

 
Παραμένει Ανοιχτό το Τένις – Ενημέρωση της Οικογένειας του Τένις 7.11.20, ΚΥΑ Αριθ. Πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:71342 -Επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Εκτύπωση E-mail

Εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, την οποία συντονίζει ο ΓΓΑ  κ. Γιώργος Μαυρωτάς, το νέο επικαιροποιημένο  Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α. που αφορά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Το εγκεκριμένο νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο αφορά στη λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις, όπως έχει διαμορφωθεί από την Κυβέρνηση, μετά από τις  εισηγήσεις των Ειδικών Επιστημόνων.

Παρακαλούμε να αναγνωστεί προσεκτικά η ΚΥΑ, το νέο εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και να τηρηθούν αυστηρά από όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Περιληπτικά:

 1. Επιτρέπεται η άθληση για τέσσερες αθλούμενους ανά ανοικτό γήπεδο
 2. Επιτρέπεται η άθληση για δύο αθλούμενους με ένα προπονητή ανά ανοικτό γήπεδο
 3. Η άθληση της Αντισφαίρισης στην Άμμο (BEACH TENNIS) ακολουθεί πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Τένις
 4. Οι εγκαταστάσεις της Τοιχοσφαίρισης (Squash) παραμένουν κλειστές
 5. Αποδυτήρια και κυλικεία παραμένουν κλειστά – Κυλικεία μόνο ( Take – Away)
 6. Οι τουαλέτες είναι ανοιχτές, 1 για γυναίκες και 1 για άνδρες. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση τους

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το δεύτερο κύμα της πανδημίας μας περιορίζει άλλη μια φορά. Ο περιορισμός είναι αναγκαίος και  ελπίζουμε ότι θα είναι μικρής διάρκειας. Οι προσπάθειες ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις πρέπει να  συνεχιστούν για την άψογη, υπεύθυνη και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Σε σχέση με τις ανοιχτές εγκαταστάσεις της  Υαλοσφαίρισης (Padel Tennis) ισχύουν όσα αναφέρονται στην ΚΥΑ και με όχι περισσότερους από 4 αθλούμενους/γήπεδο.

Σε σχέση με τους αθλούμενους στην ξυλορακέτα (BEACH  RACKET), ισχύουν όσα αναφέρονται ανωτέρω για την Αντισφαίριση στην Άμμο (BEACH TENNIS), σε ανοιχτό χώρο παραλίας.

Η Οικογένεια του Τένις θα ενημερώνεται διαρκώς για τις επιπτώσεις του δεύτερο κύματος της πανδημίας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.  εύχομαι σε όλους να υπάρχει Υγεία και Δύναμη.»

 
Ενημέρωση της Οικογένειας του Τένις, ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.69863/02.11.2020 (Φ.Ε.Κ. 4829/02.11.2020)- Επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Εκτύπωση E-mail

Εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, την οποία συντονίζει ο ΓΓΑ  κ. Γιώργος Μαυρωτάς, το επικαιροποιημένο  Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α. που αφορά το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο αφορά σε τρία επίπεδα, όπως έχουν διαμορφωθεί από την Κυβέρνηση, μετά από τις  εισηγήσεις των Ειδικών Επιστημόνων.

Παρακαλούμε να αναγνωστεί προσεκτικά η KYA, το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και να τηρηθεί αυστηρά από όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Περιληπτικά:

 1. Σε περιοχές με γενικευμένο LOCKDOWN δεν επιτρέπεται καμιά αθλητική δραστηριότητα και αναστέλλεται κάθε δραστηριότητα των Σωματείων-Μελών.
 2. Σε περιοχές αυξημένης επιτήρησης επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων άθλησης από 4 ενήλικες αθλούμενους ή από 6 ανήλικους αθλούμενους, χωρίς τη παρουσία προπονητή, ενώ οι λοιπές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές.
 3. Σε περιοχές υπό απλή επιτήρηση επιτρέπεται η χρήση των εγκαταστάσεων από 4 ενήλικες αθλούμενους ή 6 ανήλικους αθλούμενους και παρουσία προπονητή. Οι λοιπές κτιριακές εγκαταστάσεις παραμένουν ανοικτές τηρουμένων των αντίστοιχων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων
 4. Η άσκηση της Αντισφαίρισης στην Άμμο (BEACH TENNIS) ακολουθεί πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Τένις και με όχι περισσότερους από 4 αθλούμενους/γήπεδο και υπό τους περιορισμούς των ανωτέρω αναφερόμενων ζωνών
 5. Οι εγκαταστάσεις της Τοιχοσφαίσισης παραμένουν κλειστές

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Τένις είναι το ασφαλέστερο Ολυμπιακό Άθλημα. Οι προσπάθειες ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις το απέδειξαν, τόσο στο πρώτο κύμα της πανδημίας, με την άψογη λειτουργία των Σωματείων-Μελών, όσο και στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων χωρίς προβλήματα, παρέχοντας τα προνόμια σε όλους τους συμμετέχοντες. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε τη λειτουργία μας με την ίδια υπευθυνότητα. Σε σχέση με τις ανοικτές εγκαταστάσεις της  Υαλοσφαίρισης (Padel Tennis) ισχύουν όσα αναφέρονται στην ΚΥΑ και με όχι περισσότερους από 4 αθλούμενους/γήπεδο. Σε σχέση με τους αθλούμενους στην ξυλορακέτα (BEACH  RACKET), ισχύουν όσα αναφέρονται ανωτέρω για την Αντισφαίριση στην Άμμο (BEACH TENNIS), σε ανοικτή παραλία. Η Οικογένεια του Τένις θα ενημερώνεται διαρκώς για τις επιπτώσεις του δεύτερο κύματος της πανδημίας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. σας εύχομαι δύναμη και υπομονή.»

Από το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α.

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 44βδ Α-Κ12 & 16, ΟΑ ΛΑΓΚΛΑΔΑ Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Ε3 μεταφέρεται στην 45η εβδομάδα (7-8-9/11) λόγω αποφάσεως του Δήμου Λαγκαδά για προσωρινή διακοπή λειτουργιών όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων. Οι δηλώσεις συμμετοχής παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

 

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ονομασία Πρωταθλήματος

E3 44ης Εβδομάδας 2020 - B΄ Ένωση

Κατηγορίες

12άρια (2008 – 2009-2010 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 10 έως 30/10/20)

16άρια (2004-2005-2006-2007)

Πρώτη ημέρα πρωταθλήματος : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ μετά τις 15.00μμ

Ημερομηνία λήξης : ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Παράταση αγώνων: ΔΕΥΤΕΡΑ 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΕΔΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Έδρα : Ο.Α.ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Διεύθυνση γηπέδων : ΕΜ. ΜΠΙΛΛΗ 1, ΛΑΓΚΑΔΑΣ

Επιφάνεια γηπέδων : 4 Green set

Διευθυντής Αγώνων: ΓΙΑΜΟΥΚΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 6937099631

Επιδιαιτητής Αγώνων : ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6971880912

Βοηθός Επιδιαιτητή: ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Γιατρός Αγώνων : ΔΙΠΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ

Ημερομηνία

δήλωσης-απόσυρσης

Μέχρι ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Οκτωβρίου και ώρα 23.59

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 44 βδ, Α-Κ 12 & 16, ΟΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ, 2020

 
Προκήρυξη 5ου Ε1 42ης Εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του 5ου Ε1 της 42ης Εβδομάδας 2020

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

fs ε1 5ο Ε 42ης

Προσφορές Ξενοδοχείων Λάρισας

 
Προκήρυξη Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος U10 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α. η Προκήρυξη του Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κάτω των 10 ετών.

Για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

fs 42η ατομικό U10 στ

 
Προκήρυξη 4ου Ε2 41ης εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Ε2 41ης εβδομάδας

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

fs ε2 4ο β_ζ_θ_στ 41ης

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 40η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Εκτύπωση E-mail

 E3 40ης Εβδομάδας 2020 - B΄ Ένωση

Κατηγορίες 14άρια (2006-2007-2008 – 2009 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 11 έως 03/10/20)

Πρώτη ημέρα πρωταθλήματος : ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ημερομηνία λήξης : ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Παράταση αγώνων: ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΔΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ Έδρα : Α.Ο.Α.ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ Διεύθυνση γηπέδων : ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΔΡΟΣΙΑ ΘΕΡΜΗΣ

Επιφάνεια γηπέδων : 5 ΧΩΜΑΤΙΝΑ

Διευθυντής Αγώνων: ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 6978899960

Επιδιαιτητής Αγώνων : ΧΑΤΖΗΜΕΝΤΩΡ ΑΝΤΩΝΗΣ 6977374311

Βοηθός Επιδιαιτητή: ΜΑΛΑΜΟΥ ΚΡΙΝΑ

Γιατρός Αγώνων : ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6977440080

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ Ημερομηνία δήλωσης-απόσυρσης Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 23.59. Δώθηκε παράταση απο της 12 έως τη 1 την Πέμπτη.

Δήλωση συμμετοχής Η Δήλωση Συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές,

μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.eefoa.gr .Τα Σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης.

Οι Αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των Σωματείων τους. Το Σωματείο μπορεί να

ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α.

Ηλεκτρονική πληρωμή Για να μπορέσουν οι αθλητές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να καταβάλουν

το αντίτιμο της εγγραφής των μονών (sign in) μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 01/10 και ώρα 10:00.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 40η Α-Κ14, ΑΟΑ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ, 2020

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 39η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Εκτύπωση E-mail

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ονομασία Πρωταθλήματος

E3 39ης Εβδομάδας 2020 - B΄ Ένωση

Κατηγορίες

12άρια (2008 – 2009-2010 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 10 έως 26/9/20

16άρια (2004-2005-2006-2007)

Πρώτη ημέρα πρωταθλήματος : ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ημερομηνία λήξης : ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παράταση αγώνων: ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΕΔΡΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΩΝ

Έδρα : Ο.Α.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Διεύθυνση γηπέδων : ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ ΤΕΡΜΑ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ

Επιφάνεια γηπέδων : 6 GREEN SET

Διευθυντής Αγώνων: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 6942445264

Επιδιαιτητής Αγώνων : ΚΩΣΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 6949667466

Βοηθός Επιδιαιτητή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6949086856

Γραμματεία Αγώνων : ΜΠΟΥΜΠΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 6949667466

Γιατρός Αγώνων : ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 6946060610

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ

Ημερομηνία

δήλωσης-απόσυρσης

Μέχρι 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00

Δήλωση συμμετοχής

Η Δήλωση Συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr .Τα Σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Οι Αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των Σωματείων τους. Το Σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α.

Ηλεκτρονική πληρωμή

Για να μπορέσουν οι αθλητές να συμπεριληφθούν στην κλήρωση των αγώνων θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο της εγγραφής των μονών (sign in) μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 24/9 και ώρα 14:00.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 39η Α-Κ12 & 16, ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, 2020

 
CAMP ΑΘΛΗΤΩΝ JUNIOR AK 12,14,16 ΤΗΣ Β΄και Γ’ ΕΝΩΣΗΣ Εκτύπωση E-mail

CAMP ΑΘΛΗΤΩΝ JUNIOR AK 12,14,16 ΤΗΣ Β΄και Γ’ ΕΝΩΣΗΣ

Προς

Σωματεία και προπονητές της Β΄ και Γ΄ Ένωσης

Η Β΄ και Γ’ Ένωση διοργανώνουν camp αθλητών-τριών ΑΚ 12,14,16 από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου,

στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου «BOMO OLYMPUS GRAND RESORT» στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Στο camp θα πάρουν μέρος αθλητές –τριες ηλικίας από 11 έως 16 ετών., και είναι ανοιχτό και σε αθλητές/τριες και άλλων Ενώσεων.

Το camp θα πραγματοποιηθεί τις εξής μέρες και ώρες:

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. – 19.30 μ.μ.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. – 19.30 μ.μ.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 π.μ. – 13.00 μ.μ. και από τις 17:00 μ.μ. – 19.30 μ.μ.

Υπεύθυνοι του camp ορίζονται οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Αδαλόγλου Μιχάλης και Ματσαρίδης Ευστάθιος.

 

Το κόστος συμμετοχής του είναι 50,00 € για όσους δεν διαμείνουν στο προτεινόμενο ξενοδοχείο.

 

Προαιρετικά είναι δυνατή η διαμονή αθλητών και συνοδών στο ξενοδοχείο «BOMO OLYMPUS GRAND RESORT» με τις εξής τιμές :

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη 4ου Ε1 35ης Εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του 4ου Ε1 της 35ης Εβδομάδας 2020

fs ε1 4ο Γ 35ης

 
Οι πρωταθλητές-τριες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2020 στις κατηγορίες U18 – U16 – U14 – U12 – Περισσότερες από 800 συμμετοχές Εκτύπωση E-mail

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ο.Α.Κ.Α το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2020, στις ηλικιακές κατηγορίες 18 ετών, 16 ετών, 14 ετών και 12 ετών.

Διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 800 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Νικητές ήταν οι Βολτυράκης , Μητσάκος , Σπύρου και Μεσσής στα Αγόρια και Χανταβά , Λάκη , Ασλανισβίλη και  Πρωιμάκη στα Κορίτσια.

Οι τρεις πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

 • Αγόρια 18 ετών
 1. Βολτυράκης Βασίλης (Ηράκλειο ΟΑΑ)
 2. Σταύρακας Αδαμάντιος (ΑΣ Ακρόπλις)
 3. Κυπριώτης Ευάγγελος (ΟΑ Αθηνών)
 • Αγόρια 18 ετών διπλά
 1. ΖερβόςΑλέξανδρος (ΟΑ Κέρκυρας) – Κυπριώτης Ευάγγελος ( ΟΑ Αθηνών)
 2. ΚουντουράκηςΙωάννης (ΑΣΑ Θεσσαλονίκης) – Παλιούρας Δημήτριος (ΑΟΑ Σταυρούπολης Ιφιτος)
 3. Δημητρίου Αριστείδης( ΟΑ 3 ΒΗΤΑ) – Μπαλάφας Παύλος (ΑΣΑ Λάρισας)
 • Αγόρια 16 ετών
 1. Μητσάκος Θεόδωρος (ΑΣ Κολεγίου Ντερή)
 2. Βαλάρης Γεώργιος ( ΟΑ Βούλας)
 3. Χόλμπαν Βλαντιμίρ ( ΟΑ Αθηνών)
Περισσότερα...
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2020: Προκηρύξεις U12 – U14 – U16 – U18 – Προσφορά Civitel Attik Hotel Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν  από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2020, U12-U14-U16-U18

Για να δείτε τις Προκηρύξεις, πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

fs παν 2020 U12

fs παν 2020 U14

fs παν 2020 U16

fs παν 2020 U18

Προσφορά διαμονής

Civitel Attik Hotel ACCOMMODATION JULY-AUGUST .2020

 
Ηλεκτρονικές πληρωμές e-efoa Εκτύπωση E-mail

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, η εφαρμογή μας αναβαθμίστηκε, για να μπορούν οι αθλητές μας να κάνουν τις βασικές πληρωμές τους ηλεκτρονικά, δηλαδή μέσω διαδικτύου με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (όχι τραπεζικές μεταφορές).

Οι κινήσεις που έχουν ενεργοποιηθεί είναι:

 • Συνδρομή έτους
 • Έκδοση κάρτας αθλητή
 • Sign in
 • Μετεγγραφές

Περισσότερα...
 
Προκήρυξη Ε2 30ης εβδομάδας & Ε1 30ης εβδομάδας Α/Κ 18 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του Ε2 της 30ης εβδομάδας  &

η προκήρυξη του Ε1 της 30ης εβδομάδας για Α/Κ 18

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

fs 30η Ε2_Ε1

 
E3 ΕΝΩΣΙΑΚΟ Α-Κ12, 14 & 16 Εκτύπωση E-mail

E3 29ης Εβδομάδας 2020 - B΄ Ένωση

Πρώτη ημέρα πρωταθλήματος : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Ιουλίου

Ημερομηνία λήξης : ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Ιουλίου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

12άρια (2008 – 2009-2010 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 10 έως 17/7/20

14άρια (2006-07-08 και 2009 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 11 έως 17/7/20

16άρια (2004-2005-2006-2007)

Έδρα : Ο.Α.ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Διεύθυνση γηπέδων : ΕΘΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΑΣ ΤΕΡΜΑ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 29η Α-Κ12, 14 & 16, ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, 2020

 
Αρχίζουν τα Πρωταθλήματα Τένις. Στόχος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. η υλοποίηση του υπόλοιπου προγράμματος του 2020 Εκτύπωση E-mail

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., σε άμεση συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία (ITF)

και την TENNIS EUROPE (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία), εξετάζει με μεγάλη προσοχή

την έναρξη των Εθνικών Πρωταθλημάτων, πάντα με την τήρηση των Υγειονομικών

Πρωτοκόλλων που έχουν εγκριθεί και ανακοινωθεί.

Περισσότερα...
 
Ηλεκτρονικό SIGN ΙN στα Πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α.-Προς ολοκλήρωση η διαδικασία Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς υπέγραψε σήμερα 23.06.2020 τη σύμβαση

με την Attica Bank, για τη χρήση της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών, μετά από τις

ομόφωνες αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης και με

εντολή του Δ.Σ. Οι όροι της σύμβασης είναι προνομιακοί για την Οικογένεια του Τένις και αποτελούν

προϊόν διαπραγμάτευσης της Επιτροπής Κρίσεων της Ε.Φ.Ο.Α. με τους Αναπληρωτή Διευθύνοντα

Σύμβουλο κ. Αντώνη Βαρθολομαίο και τον Γενικό Διευθυντή κ. Παναγιώτη Διβριώτη της Attica Bank.

Περισσότερα...
 
Σε πλήρη κανονικότητα το Τένις, Πρωταθλήματα Εθνικά και Διεθνή Εκτύπωση E-mail

Εγκρίθηκε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή Πρωταθλημάτων στο Άθλημά μας.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σύμφωνα, με τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης αλλά και σύμφωνα με ότι

αποφασίζεται στους Υπερκείμενους Διεθνείς Φορείς, ήτοι τις ITF και TENNIS EUROPE.

Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι, δεν θα γίνει καμιά διοργάνωση μέχρι την 07.07.2020. Κανένα Σωματείο-Μέλος

της Ε.Φ.Ο.Α. δεν θα πρέπει να ανακοινώσει Πρωταθλήματα εάν δεν προκηρυχθούν επίσημα από το Δ.Σ. και τις Ενώσεις της Ε.Φ.Ο.Α.

Το Δ.Σ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, την Εθνική Επιτροπή και την Ηλεκτρονική

Διακυβέρνηση  της Ε.Φ.Ο.Α. θα συνεδριάσουν άμεσα, με τηλεδιάσκεψη, για να συναποφασίσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα του δεύτερου εξαμήνου του 2020.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εισερχόμαστε σε πλήρη

κανονικότητα, με μια μόνο προϋπόθεση. Να σεβαστούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν το Υφυπουργείο

Αθλητισμού, η Γ.Γ.Α. και οι Ειδικοί Επιστήμονες. Να σεβαστούμε τους Υπερκείμενους Διεθνείς Φορείς, ITF και

TE, που με ικανοποίηση βλέπουν τη μοναδική Εθνική Ομοσπονδία στην Ευρώπη να επανέρχεται πλήρως

στη κανονικότητα. Η περιπέτεια με τον «ιό» συνεχίζεται  και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε ολόκληρη

την Οικογένεια του Τένις και να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς μέχρι το τέλος.»

Το Γραφείο Τύπου

11.06.2020

 
Συνεχίζεται η ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 01.06.2020 – Νέα ΚΥΑ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020 (ΦΕΚ 2087 Β/ 31.5.2020) – Κοντά στη πλήρη κανονικότητα το Τένις Εκτύπωση E-mail

Δημοσιεύτηκε, πριν μια ώρα,  η ΚΥΑ με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ. 33465/31.05.2020 (ΦΕΚ 2087 Β/ 31.3.2020). Το  Άρθρο 16 που αφορά στους κανόνες λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών

εγκαταστάσεων προβλέπει οτι: 1. Σε όλες τις ανοικτές και κλειστές αθλητικές και ναυταθλητικές εγκαταστάσεις και κολυμβητήρια επιτρέπεται η χρήση τους αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη

αναγκών προπόνησης, ατομικής ή ομαδικής, από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) και αθλούμενους, με τους όρους

και τους περιορισμούς, που αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙΙ, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της. Οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων κάνουν χρήση των

παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα. 2. Από 6.6.2020 επιτρέπεται σε όλα τα αθλήματα, ατομικά ή ομαδικά, η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων χωρίς την

παρουσία θεατών, με τους όρους που αναφέρονται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο της αντίστοιχης Ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής, που έχει κατατεθεί και εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική

Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και εφόσον έχει προηγηθεί προετοιμασία των αθλητών διάρκειας τουλάχιστον τεσσάρων (4) εβδομάδων. 3. Σε όλες τις

περιπτώσεις των παρ. 1 και 2 η χρήση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες πρόσβασης και ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις τυχόν ειδικότερες

οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής που εγκρίνονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της Γ.Γ.Α.

Περισσότερα...
 
Συνεχίζεται η ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 11.05.2020 – Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο-4 άτομα/γήπεδο με 1 Προπονητή. Εκτύπωση E-mail

Στα ανοικτά γήπεδα των εγκαταστάσεων Τένις, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί και εγκριθεί μέχρι χθες, μπορούσαν να αθλούνται

 ένας προπονητής και δύο αθλούμενοι. Σύμφωνα με το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα,

μπορούν να προπονούνται τέσσερις αθλούμενοι με ένα προπονητή. Δείτε εδώ

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας,

μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά θέσαμε και έγινε αποδεκτός

ο διαχωρισμός του γηπέδου διαμήκως  στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός

Προπονητή. Τα αίτημά μας έγινε αποδεκτό από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α. Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση,

σε σχέση με την είσοδο Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών. Επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά ότι, σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται

από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και

θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας. Στη προσπάθειά μας είναι

αρωγοί όλοι οι Υπεύθυνοι! Λίγη υπομονή ακόμη.»

 
Συνεχίζεται η ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 10.05.2020 – Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ Εκτύπωση E-mail

Δημοσιεύτηκε σήμερα η ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.29110, 10/05/2020, Αρ. Φύλλου 1776,σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται να προπονούνται «αθλούμενοι» άνω των 15 ετών στα ανοικτά γήπεδα Τένις των εγκαταστάσεων των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑ, Άρθρο 4, παρ. 1ζ.

Με τη νέα ΚΥΑ, συμπληρωματικά στα όσα έχουν ανακοινωθεί, στα ανοικτά γήπεδα των εγκαταστάσεων Τένις,  μπορούν να προπονούνται δύο αθλούμενοι/γήπεδο με έναν προπονητή.

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση για επικαιροποίηση προσωπικού των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. Εκτύπωση E-mail

Η Ομοσπονδία παρακαλεί τα Σωματεία-Μέλη της, όπως αποστείλουν μέχρι 7/5/2020 και ώρα 12:00, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,

τον συνολικό αριθμό των νόμιμα εργαζομένων διοικητικών, προπονητών, γυμναστών, βοηθητικού προσωπικού κ.λ.π.

Από την Γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Α.

 
Συνεχίζεται η ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 05.05.2020 – Εγκρίθηκε το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη συμμετοχή Προπονητή Εκτύπωση E-mail

Πριν από λίγα λεπτά, εγκρίθηκε το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τη συμμετοχή Προπονητή στα ανοικτά γήπεδα Τένις.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους της Οικογένειας του

Τένις ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά και την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α.,

για την άμεση ανταπόκριση τους. Με την έγκριση του  συμπληρωματικού Υγειονομικού Πρωτοκόλλου είναι δυνατή και η προπόνηση των αθλούμενων.»

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

 
Ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 04.05.2020 – Γενικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Γ.Γ.Α & τα συνημμένα του Εκτύπωση E-mail

Σε συνέχεια της χθεσινής ζωντανής ενημέρωσης που έκανε ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, αναρτώνται στην ιστοσελίδα το Γενικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. και τα συνημμένα του:

Εγκύλιος ΓΓΑ Οδηγίες για COVID-19 ΙΙ

Dekalogos COVID19 GGA A4 Final

Συνημμένο 3 – ΓΓΑ κατάλογος εισερχομένων-εξερχομένων εγκατάστασης

Συνημμένο 2 – ΓΓΑ Έντυπο Ιατρικού Ιστορικού για Τεχνικό Προσωπικό

Συνημμένο 1 – ΓΓΑ Εντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών

 
Ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 04.05.2020 – ΚΥΑ και Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ε.Φ.Ο.Α. Εκτύπωση E-mail

Σε συνέχεια της χθεσινής ζωντανής ενημέρωσης που έκανε ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, αναρτώνται στην ιστοσελίδα,

η ΚΥΑ η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης την 23:40 χθες βράδυ και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για

το Άθλημά μας από την Υγειονομική Υποεπιτροπή την οποία συντονίζει ο Γ.Γ.Α. κ. Γ. Μαυρωτάς, όπως έχει εγκριθεί.

Τα σημεία της ΚΥΑ που μας αφορούν σαν Άθλημα είναι το άρθρο3, παρ.1γ & 2

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α., αναρτάται για να προετοιμαστούν τα Σωματεία-Μέλη μας και 

 θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο Γενικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α., του οποίου η δημοσίευση αναμένεται σήμερα. 

Επισημαίνεται ότι, τα Σωματεία-Μέλη θα πρέπει να αναμένουν την δημοσίευση του Γενικού 

Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. πριν ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους στους αθλούμενους.

Επειδή πολλά σχόλια και «γκρίνιες» γίνονται και ακούγονται σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε., για το θέμα του

ότι δεν εντάσσονται οι ηλικίες κάτω των 15 ετών, ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Στη πρώτη ζωντανή ενημέρωση την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, αναφέρθηκα ρητά ότι το «άνοιγμα» του

Αθλήματός μας ανά ηλικιακή κατηγορία είναι συνυφασμένο με τη λειτουργία των σχολείων. Δεν είναι δυνατό να

είναι κλειστά τα σχολεία για τις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες και να λειτουργούν οι ακαδημίες

εκμάθησης Τένις, κάτι παραπάνω γνωρίζουν οι Ειδικοί Επιστήμονες. Αντιλαμβάνομαι γιατί και από που προέρχονται

όλα όσα λέγονται, όμως μόνο κακό προκαλούν. Η Ε.Φ.Ο.Α. ακολούθησε από την πρώτη στιγμή και ακολουθεί

πιστά τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και των Ειδικών Επιστημόνων. Τονίζω και πάλι ότι οφείλουμε να εφαρμόζουμε

τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης, να ακολουθούμε τις οδηγίες των Ειδικών Επιστημόνων και θα πρέπει

να τηρούμε με ακρίβεια όλα όσα υποδεικνύουν. Άλλωστε η επανένταξη είναι σταδιακή και χρειάζεται υπομονή,

μέχρι την πλήρη επανένταξη του Τένις αλλά και όλων των Αθλημάτων».

Το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α

 
ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Εκτύπωση E-mail
 
Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Α.: Ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 02.05.2020 Εκτύπωση E-mail

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., ακολουθεί πιστά τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης και συνεχίζει σήμερα την  ενημέρωση της Οικογένειας του Τένις

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα θεματικά μέσα ενημέρωσης Tennis24 & Tennisnews, καθώς και τα ΜΜΕ, που στήριξαν τη χθεσινή ανακοίνωση της Ε.Φ.Ο.Α.

Ακόμη ευχαριστεί την Οικογένεια του Τένις, που στη μεγάλη πλειοψηφία της εμπιστεύεται τους χειρισμούς της Ε.Φ.Ο.Α., στο δρόμο της σταδιακής επανένταξης του Αθλήματός μας.

Σήμερα,

 • Είναι σε εξέλιξη το τελικό κείμενο της ΚΥΑ, σε συνεργασία του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τα συναρμόδια Υπουργεία
 • Η ΚΥΑ θα θέσει το γενικό περίγραμμα των υποχρεώσεων που αφορούν σε μέτρα ηλικιακά, μέτρα προστασίας
 • και προφύλαξης όλων όσοι θα ξεκινήσουν την άθληση, ανά άθλημα και ομάδα αθλημάτων.
 • Η ΚΥΑ αναμένεται εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο και μόλις εκδοθεί θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α.
 • Είναι αυτονόητο ότι όσους περιορισμούς και μέτρα θα συμπεριλάβει η ΚΥΑ θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από όλους μας
 • Παράλληλα με τα ανωτέρω, είναι σε εξέλιξη το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, που εξειδικεύει τη χρήση των γηπέδων
 •  Τένις, σε συνεχή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
 •  κ. Γιώργο Μαυρωτά, ο οποίος συντονίζει την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή με τους ειδικούς επιστήμονες
 • Επί του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου επιβλήθηκαν οι αναγκαίες προσθήκες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών
 •  επιστημόνων, για την προφύλαξη των αθλούμενων και του απαραίτητου ολιγομελούς προσωπικού, που θα
 • υποστηρίζει την λειτουργία της κάθε εγκατάστασης
 • Το ανωτέρω Πρωτόκολλο είναι στο τελικό στάδιο έγκρισης, η οποία αναμένεται αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα
 • και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α.
 • Στη συνέχεια τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. θα πρέπει να εφαρμόσουν όλα όσα προβλέπονται στην ΚΥΑ και στο
 • Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α., με επιμέλεια, για να ξεκινήσουν την άθληση όλοι οι αθλούμενοι που θα ενδιαφερθούν
 • Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες παρακολουθούνται από την Ε.Φ.Ο.Α και θα ενημερώνεται η Οικογένεια του Τένις,
 • για να λειτουργήσουμε γρήγορα, ομαλά, χωρίς προβλήματα και κυρώσεις αλλά και με ασφάλεια
 • Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. θα συνεδριάσει σήμερα, ώρα 18:30 σε τηλεδιάσκεψη και θα συνεδριάζει εκτάκτως μέχρι
 •  και την προσεχή Δευτέρα το βράδυ
 • Αύριο Κυριακή και ώρα 14:00, θα γίνει ζωντανή ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά,
 • με όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες αλλά και με οδηγίες για την επανένταξη του Αθλήματός μας

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Από το γραφείο τύπου

 
ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Β ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Εκτύπωση E-mail

Την Παρασκευή 24/4/2020 και ώρα 8.00 μ.μ., θα οργανωθεί για τους προπονητές, μέλη της Β ‘Ενωσης τηλεδιάσκεψη

για να γίνει μία επαφή και να συζητηθούν θέματα αντιμετώπισης της τρέχουσας κατάστασης και μελλοντικές σκέψεις.

ΘΕΜΑΤΑ

Α) ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Φ.Κ. (ΕΡΓΑΛΕΙΑ ,ΧΩΡΟΙ),ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ,ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Β) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ,ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Γ) SITE-www.itftennis.com-coaches review-I coach-video-you tube με λέξεις κλειδιά.

Περισσότερα...
 
Μένουμε σπίτι, ακούμε τους ειδικούς και ετοιμαζόμαστε: VIDEO Εκτύπωση E-mail

Κορωνοϊός: Συμβουλές και Ασκήσεις από την Ιατρική Επιτροπή και την Τεχνική Διεύθυνση της Ε.Φ.Ο.Α.,

για την σωματική - ψυχική υγεία των αθλητών και αθλητριών.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LINK:

https://www.youtube.com/watch?v=u-6NO375ciE#action=share

 
Έναρξη διαβούλευσης. Όροι διαλόγου και πρώτα θέματα. Εκτύπωση E-mail

Σπύρος Ζαννιάς: «Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. αποφάσισε ομόφωνα σε σημερινή συνεδρίασή του, τη διαδικασία και τους όρους διαλόγου, που είχε προαναγγελθεί την 31/03/2020.»

Διαδικασία, όροι, πρώτα θέματα διαβούλευσης

Η διαβούλευση γίνεται, μέσω του email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και μπορεί να στείλει απόψεις ολόκληρη η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, Σωματεία-Μέλη, Εξελεγκτική Επιτροπή, Εθνική Επιτροπή, Επιτροπή Πρωταθλημάτων, Ενώσεις, Θεματικές Επιτροπές, Σ.Π.Α.Ε., Διαιτητές, Γονείς, Αθλητές/τριες, Προσωπικό, Θεματικά Μέσα Επικοινωνίας και οι Χορηγοί μας.

Η διαβούλευση θα πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Είναι επώνυμη, με αναφορά του Σωματείου ή Φορέα που ανήκει, με τη δυνατότητα να ζητήσει την ανωνυμία του κατά τη δημοσίευση.
 • Είναι σύντομη και αναφέρεται αποκλειστικά στο θέμα ή στα προς συζήτηση θέματα, με τη δυνατότητα να προτείνει και θέματα προς συζήτηση.
 • Να μην περιέχει προσωπικές αναφορές, συκοφαντίες, ύβρεις, αναπόδεικτα στοιχεία, φήμες, κ.λπ.
 • Να αποτελεί πάντα συνημμένο αρχείο σε μορφή Word ή Excel,με τυχόν εικόνες σε .jpeg και να μην αναγράφεται  μέσα στο e-mail.
 • Στα μεγάλα κείμενα θα εμφανίζονται μόνο οι πρώτες σειρές και με εντολή …περισσότερα, θα εμφανίζεται όλο το κείμενο
 • Τα κείμενα μπορεί να απαντούν και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις.
Περισσότερα...
 
ΦΕΚ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1 και 2

της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη,

Υγείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΦΕΚ 726/Β/8.3.2020), καθώς και του από 10.3.2020 δελτίου τύπου της

Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε με ΦΕΚ την 12/03/2012, αρ. Φύλλου 833,

σε σημερινή νέα πρωινή συνεδρίασή του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 1. Αναστέλλει προσωρινά μέχρι την 27/03/2020 κάθε αθλητική δραστηριότητα στα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Από σήμερα καμιά ακαδημία-σχολή εκμάθησης δεν πρέπει να λειτουργεί, καμιά έστω και φιλική προπονητική συνάντηση

δεν πρέπει να πραγματοποιείται, μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

 1. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α συστήνει αυστηρή τήρηση των ανωτέρω χωρίς καμιά παρέκκλιση.
 2. Για το λόγο αυτό αναθέτει επικουρικά στα Δ.Σ. των Ενώσεών της την παρακολούθηση των ανωτέρω μέτρων και την άμεση ενημέρωση του Δ.Σ. της  Ε.Φ.Ο.Α.,
 3. σε περίπτωση μη τήρησης των επιβληθέντων προσωρινών μέτρων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. και των Αθλητών/τριών σύμφωνα με τις Κυβερνητικές Αποφάσεις και Οδηγίες.

ΝΕΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ , ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,

ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ  ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΤΡΩΝ:

ΦΕΚ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ

 
Ανακοίνωση-Αναστολής-Αναβολής Αθλητικών Δραστηριοτήτων Εκτύπωση E-mail

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης σε εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1

και 2 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη,

Υγείας Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΦΕΚ 726/Β/8.3.2020), καθώς και του από 10.3.2020 δελτίου τύπου της

Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 1. Για το Σχολικό Πρωτάθλημα, του οποίου η διεξαγωγή έλαβε προσωρινή αναστολή με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, θα ζητήσει την διεξαγωγή του σε επόμενο χρονικό διάστημα, εφόσον οι γενικότερες συνθήκες το επιτρέψουν.
 2. Αναβάλλονται όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών μέχρι και την 22/03/2020 και εφόσον το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι γενικότερες συνθήκες το επιτρέψουν, θα διεξαχθούν σε επόμενο χρονικό διάστημα, άλλως θα ακυρωθούν.

Η απόφαση αυτή επιβάλλεται καθόσον οι αθλητές/τριες που δεν αγωνίζονται, αλλά παραμένουν στο χώρο καθώς και οι συνοδοί τους συνυπολογίζονται στο ανώτατο επιτρεπόμενο όριο παρευρισκομένων ατόμων .

 1. Για τα Διεθνή Πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Αθήνα και στο Ηράκλειο, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία, συστήνει αυστηρά στους Διευθυντές και στους Επιδιαιτητές των Αγώνων να μην επιτρέψουν τη παρουσία οποιουδήποτε ατόμου για την παρακολούθησή τους, σε επαφή με τα γήπεδα και / ή στις κερκίδες.
 2. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία συζητείται η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που είναι προγραμματισμένη στο Ηράκλειο από 26-29/03/2020. Σε αναμονή της απόφασης του Διοικητικού Συμβούλιου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση αργά σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί, για τη διεξαγωγή της ανωτέρω Γενικής Συνέλευσης στο Ηράκλειο.
 3. Για τις Ακαδημίες των Σωματείων-Μελών της, οι προπονήσεις και η εκμάθηση να γίνονται με την αυστηρή προϋπόθεση της μη παρακολούθησής τους από γονείς, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των αθλητών/τριών.
 4. Αναβάλλεται η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α., που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 29/03/2020 και σε περίπτωση μη απαρτίας την 05/04/2020. Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ο.Α θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο χρονικό διάστημα, όταν οι γενικότερες συνθήκες το επιτρέψουν.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. και των Αθλητών/τριών σύμφωνα με τις Κυβερνητικές Αποφάσεις και Οδηγίες.

Από το Γραφείο Τύπου

 
GREEN & YELLOW Εκτύπωση E-mail

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!


Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Α.ΑΛΜΠΑΤΡΟ ( Ποσειδώνιο, τηλ. , 6971 880912, 6977 515899)

το 2ο Πρωτάθλημα κατηγορία GREEN (9 έως 10 ετών με πράσινες μπάλες)

  το 2ο Πρωτάθλημα κατηγορία yellow κάτω των 12 ετών, κάτω των 14 ετών και κάτω των 16 ετών

από Σάββατο 14 Μαρτίου έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2020.

Δηλώσεις συμμετοχής:

ΓΙΑ ΤΑ GREEN:

Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές,

μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr. 

ΓΙΑ ΤΑ YELLOW:

Στο email : 2enosite@otenet.gr μέχρι 11.03.2020 ημέρα Τετάρτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες

που αθλούνται σε σύλλογο που είναι εγγεγραμμένος στο δυναμικό της Β’ Ένωσης.  

Παρακαλούμε υπεύθυνα να δηλωθούν οι ομάδες και οι αθλητές-τριες και να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Επίσης οι αθλητές-τριες πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου GREEN & YELLOW, Α.Α.ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ, 2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ YELLOW ( UPDATE)

 
RED & ORANGE Εκτύπωση E-mail
ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

1o ORANGE ΑΣΑΚ, 2020

 

SIGN-IN mini Red ΚΥΡΙΑΚΗ 8/04 09.45-10.00 π.μ. (διάρκεια αγώνων 10.00-12.00)


SIGN-IN big Red ΚΥΡΙΑΚΗ 8/04 09.45-10.00 π.μ. (διάρκεια αγώνων 10.00-12.00)

Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Σ.ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ (Αβέρωφ Τοσίτσα 18, ΡΕΤΖΙΚΙ,

εντός Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ, τηλ. 6957 171801, 6948 663367) το 1ο Πρωτάθλημα κατηγορία red (5 έως 8 ετών με κόκκινες μπάλες),

1o BIG red, το 1ο Πρωτάθλημα κατηγορία orange (8 έως 10 ετών με πορτοκαλί μπάλες) &  

1o BIG ORANGE από Σάββατο 7 Μαρτίου έως Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Δηλώσεις συμμετοχής: στο E-mail: 2enosite@otenet.gr μέχρι 05.03.2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 14.00μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-τριες που αθλούνται σε σύλλογο που είναι εγγεγραμμένος στο δυναμικό της Β’ Ένωσης 

. Παρακαλούμε υπεύθυνα να δηλωθούν οι ομάδες και οι αθλητές-τριες και να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Επίσης οι αθλητές-τριες πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης σε όλες τις κατηγορίες.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΛΤΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ORANGE & BIG ORANGE 

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ RED & BIG RED.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ο RED-ORANGE, ΑΣΑΚ ΠΕΥΚΩΝ, 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (WORD)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (WORD)

 
Προκηρύξεις 2ου Ε2 11ης Εβδομάδας 2020 – Ξενοδοχεία Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε2 πρωταθλήματος της 11ης εβδομάδας 2020

Για να δείτε τις προκηρύξεις πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

fs ε2 2ο α 11η

fs ε2 2ο δ 11η

fs ε2 2ο η 11η

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΠΑΡΟΧΕΣ ΝΑΞΟΣ

N.PERAMOS

KABALA

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

 
Προκηρύξεις 2ου Ε1 & 2ου Ε4 9ης εβδομάδας 2020 – Ξενοδοχεία – Λίστες Αποδοχής Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 & 2ου Ε4 της 9ης εβδομάδας 2020.

fs ε1 2ο Β 9η

fs ε4 2ο Β 9η

ATHLOS PRESENTATION

ATHINA AIRPORT HOTEL

ε1 09η λίστες αποδοχής

ε4 09η λίστες αποδοχής

 
SIGN IN E3 OPEN Εκτύπωση E-mail

SIGN IN E3 OPEN

ΑΣΑΘ

A12   ΣΑΒ 22-Φεβ 8.15 - 8.45

 K12   ΣΑΒ 22-Φεβ 11.30 - 12.00

ΑΟΑ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ

Α16   ΣΑΒ 22-Φεβ 08:15-08:45

Κ16   ΣΑΒ 22-Φεβ 10:15-10:45


 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ. Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ., 2020

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΑΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ. ΤΗΣ Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ., 2020

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Εκτύπωση E-mail
Αγαπητοί κύριοι ,το Δ.Σ. της Β΄ Ένωσης προσκαλεί τους συλλόγους να εκφράσουν 
επιθυμία για ανάληψη των επομένων διοργανώσεων στο έτος 2020 έως 28/2 . Το συμβούλιο άμεσα μετά την λήψη των αιτήσεων θα αναθέσει στους συλλόγους
 τις διοργανώσεις με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία κάθε διοργανωτή ,
καθώς και την διαφήμιση ξεχωριστά κάθε διοργάνωσης.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β' ΕΝΩΣΗΣ 2020
 
GREEN & YELLOW Εκτύπωση E-mail

SIGN IN GREEN ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :

ΣΑΒΒΑΤΟ 15-2-2020 & ΩΡΑ 08.20πμ εως 08.50πμ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ)

1o YELLOW ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (2 ΣΕΛΙΔΕΣ), 2020

1o YELLOW ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (2 ΣΕΛΙΔΕΣ), 2020

DRAWS

1o YELLOW A12, 2020

1o YELLOW A14, 2020

1o YELLOW A16, 2020

1o YELLOW K12, 2020

1o YELLOW K14, 2020

1o YELLOW K16, 2020

 
Προκηρύξεις 2ου Ε1 & 2ου Ε4 9ης εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 & 2ου Ε4 της 9ης εβδομάδας 2020.

fs ε1 2ο Β 9η

fs ε4 2ο Β 9η

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ OPEN E3 ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Εκτύπωση E-mail

Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Σ.Α.Θ. (Δροσιά, Θέρμης, τηλ. 6971 880912, 2310 472669) 4 χωμάτινα γήπεδα το  

Ε3 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 8ης Εβδομάδας 2020 για

Αγόρια & Κορίτσια 12 ετών (2008-2010)

και 10άρια γεν. το 2010 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 10 έως την 21/02/20

Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Ο.Α.ΛΕ ΡΑΚΕΤ (Σοφοκλεόυς, Δροσιά, Θέρμης, τηλ. 6977 374311, 6978 899960)

5 χωμάτινα γήπεδα το Ε3 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 8ης Εβδομάδας 2020 για

Αγόρια & Κορίτσια 16 ετών (2004-2007)

 

Από Σάββατο 22 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (παράταση αγώνων Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου)

Παράλληλα με το OPEN,θα διεξαχθεί τουρνουά Διπλού προετοιμασίας .Δικαίωμα συμμετοχής

,θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στο OPEN με ζευγάρι της επιλογής τους. Το τουρνουά θα διεξαχθεί

κατά τις απογευματινές ώρες μετά το πέρας τουλάχιστον δύο γύρων και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

,μετά το πέρας των μονών .Οι συμμετοχή είναι προαιρετική. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στους δύο

πρώτους γύρους στα δύο σετ των τεσσάρων GAME με τρίτο σετ SUPER TIE BREAK των 10 πόντων,

ο δε ημιτελικός και τελικός σε δύο σετ των έξι GAME με τρίτο σετ SUPER TIE BREAK των 10 πόντων.

Η ώρα του sign in θα οριστεί επί τόπου 2 ώρες μετά την έναρξη του OPEN για κάθε κατηγορία .Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου. Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών θα

γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr

Τα Σωματεία και πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Οι αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να

λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των Σωματείων τους. Το Σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου

αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την ΕΦΟΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ OPEN E3 A-K12 & A-K16, ΑΣΑΘ & ΑΟΑ ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ, 2020

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΘΧΚ Εκτύπωση E-mail

                                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Β’ Ένωσης (Ε.Σ.Α.Θ.Χ.Κ.) έχουν την τιμή

να σας προσκαλέσουν στο κόψιμο της πίτας, που θα γίνει την  

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:00 μμ.

στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHINA AIRPORT HOTEL» (13ο χλμ Θεσσαλονίκης – Περαίας).

Παράλληλα με την κοπή της πίτας θα γίνουν οι βραβεύσεις, στους αθλητές-τριες που κατέκτησαν

Ε1, Ε2, 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν στην Εθνική ομάδα,

οι αθλητές-τριες που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και οι απονομές του 1ου Ε3.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για την Β’ Ένωση.

Με τιμή,

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β' ΕΝΩΣΗΣ


 
GREEN & YELLOW Εκτύπωση E-mail

Λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών η καταλληλότητα των γηπέδων δεν κρίνεται

η πρέπουσα ή δεν βρισκεται στο καταλληλο επιπεδο

για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Για την βέλτιστη αγωνιστική εμπειρία των

αθλητών και αθλητριών το τουρνουά μετατίθενται το επόμενο

Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου. Πρόσθετες δηλώσεις συμμετοχής ή

απόσυρσης έως την ερχόμενη Τετάρτη. Τα green που δεν έχουν δηλωθεί,

να σταλούν στο mail της Ένωσης.

Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Ο.Α. ΟΙ ΡΑΚΕΤΕΣ ( Σοφοκλέους, Δροσιά, Θέρμης, τηλ. 6977374311, 697889960) το  

1ο Πρωτάθλημα κατηγορία GREEN (9 έως 10 ετών με πράσινες μπάλες) &

το 1ο Πρωτάθλημα κατηγορία yellow κάτω των 12 ετών, κάτω των 14 ετών και κάτω των 16 ετών από 

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2020.

Δηλώσεις συμμετοχής:

ΓΙΑ ΤΑ GREEN:

Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από τους Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές,

μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr. 

ΓΙΑ ΤΑ YELLOW:

Στο email : 2enosite@otenet.gr μέχρι 05.02.2020 ημέρα Τετάρτη. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι

αθλητές-τριες που αθλούνται σε σύλλογο που είναι εγγεγραμμένος στο δυναμικό της Β’ Ένωσης.  

Παρακαλούμε υπεύθυνα να δηλωθούν οι ομάδες και οι αθλητές-τριες και να συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα.

Επίσης οι αθλητές-τριες πρέπει να προσκομίσουν έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου GREEN & YELLOW, ΛΕ ΡΑΚΕΤ, 2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ YELLOW ( UPDATE)

 
Προκηρύξεις 1ου Ε1 & 1ου Ε4 7ης εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι προκηρύξεις του 1ου Ε1 & 1ου Ε4 της 7ης εβδομάδας 2020.

fs ε1 1ο ΙΑ 7η

fs ε4 1ο ΙΑ 7η

 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 Α-Κ14 Εκτύπωση E-mail

 SIGN IN

 

Α14 MD :  ΣΑΒΒΑΤΟ 25-Ιαν 09:00 - 09:30

Κ14 MD :  ΣΑΒΒΑΤΟ 25-Ιαν 11:00 - 11:30


Η Β΄ Ένωση αναθέτει στον Α.Α.ΑΛΜΠΑΤΡΟ (Ποσειδώνιο, τηλ. 6947 328234, 6977 515899)

4 green set γήπεδα το Ε3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 04ης Εβδομάδας 2020

Αγόρια & Κορίτσια 14 ετών (2006-2008 & 2009 με την προϋπόθεση να έχουν κλείσει τα 11 έως την 24/01/20 )

 

Από Σάββατο 25 Ιανουαρίου έως Κυριακή 26 Ιανουαρίου (παράταση αγώνων Δευτέρα 27 Ιανουαρίου)

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι Παρασκευή   24    Ιανουαρίου & 10.00πμ. Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών θα γίνεται από τους

Συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr Τα Σωματεία και

πολλοί αθλητές διαθέτουν ήδη σχετικό κωδικό πρόσβασης. Οι αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των Σωματείων τους.

Το Σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ένωση και την ΕΦΟΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ε3 Α-Κ14

 
Προκηρύξεις 1ου Ε2 5ης Εβδομάδας 2020 Εκτύπωση E-mail

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 1ου Ε2 πρωταθλήματος της 5ης εβδομάδας 2020

Για να δείτε τις προκηρύξεις πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

fs ε2 1ο ε 5ης

fs ε2 1ο ζ 5ης

fs ε2 1ο στ 5ης

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 5
Design & Development 3nity.gr